Malzemeler
1 kilo tavuk göhüsü
Yarım çay bardagı sıvı yağ
4.5 adet biber 🌶
1 adet kuru soğan
2 su bardağı süt 🥛 kreması
2 su bardağı kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı çeşni
1 tatlı kaşığı karabiber
Yapılışı
Önce biber e soğanı inçedoğrayıp tencereye yargı alıp kavuralım etimizi küp küp dograyıp icine ekliyelim ve kavuralım tuz çeşni atıp biraz kavuralım daha sonra süt kremasını ekliyip biraz daha kaynatıyoruz ve fırın tepsisine döküp üzerine kazarımızı serpiştirelim ve fırına verelim 250 derecede 15 20 dakika pişiriyoruz üzeri kızarınca fırından cıkarıp ilk sıcaklığı gittikten sonra servis ediyoruz yemegimiz hazır
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder