09 Ağustos 2017

etli nasagne (nadıl) makarna


iyi akşamlar evinizde yapacagınız şık sunum ve lezzetli tatlarla ev halkını mest edebilirsiniz ayrıca misafirlerinizede şaşırta bilirsiniz aslında degişik tatlar arayanlar bu tarifi cok seveceksiniz en lüks resturanlardaki tarifleri ayagınıza getirdim mutlaka listenizde olmalı lafı uzatmadan tarifine gecelim

malzemeler
100 gr lasagne makarna
200 gr et
1 papya biber
1 yeşil biber
1 tatlı kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı çeşni
2 yemek kaşığı sıvı yağ

yapılışı

önce  makarnayı haşlıyalım normal makarna yapımı gibi ve kenara alalım tencereye sıvı yağ bırakalım ince ince  biberleri dogruyup ekliyelim kavuralım az kavurup eti de ince ince dogruyalım ve beraber kavuralım etimiz kavrulunca soya sosu ve makarnayı ilave edip beraber kavuralım çeşniyide atıp özdeşince servis tabağına alıp servis edelim isterseniz iki dilim kezarmış ekmekle servis edebilirsiniz yemegimiz hazır

afiyet olsun

 not soya sosu tuzunu karşılayacaktır kesinlikle tuz atmayın aşırı tuzlu olur












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder