Malzemeler
200ml yogort
1.5 su bardagı sıvı yağ
Yarım paket kuş üzümü
4 yumurta
2 paket kapartma tozu 5gr
2 paket vanilya 5 gr
1.5 bardak şeker
Aldıgı kadar un
Yapılışı
Öncelikle cukur bi kabın içine şekerle yumurtayı bırakıp iyice çirpıyoruz ve yogurt sıvı yağı bırakıp cırpmaya devam ediyoruz unu azar azar ilave ediyoruz karbonat ve vanilyayı unun üzerıne döküp kariştırmaya devam ediyoruz iyice karıştıktan sonra kuş üzümünü ekliyim bikere daha karıştırıp yağladığimız tepsiye döküyoruz akışkan bi hamur olucak önceden ısıtılmış fırında 180 derece fırında 25.30 dakika pişiriyoruz afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder