Malzemeler
2 su bardağı buğday
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım kilo ıspanak
Tuz pulbiber
Yapalışı
Önce buğdayı tencereye koyup kaynatalım buğdayımız iyiçe pişmeli ardından ayrı tencerede salcayı sıvı yağı alıp salcayı kavuralım ve buğdayı ekliyelim üzerine iyiçe yıkanmış ayıklanmış ıspanakları küçük küçük doğrayıp ekliyelim tuzu pulbiberi atıp üstünü kapataçak kadar sıcak su ekliyip kaynatalım katılaşınca indiriyoruz cok suyu kesilmişse 1 su bardağı sıcak su ekliye bilirsiniz ocaktan alıp sıcak servis yapıyoruz yemeğimiz hazır Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder