30 Ocak 2017
Fındıklı doyurucu pasta tarifi
Doyurucu ve lezzetli bi büsküvülü pasta tarifi isteyenler hem lezzetli hem doyurucu her kes severek yiyebilir sevdiklerinizle ve misafirliğe giderken hediyelik götürebilirsiniz hafif ve tadı cok güzel mutlaka ikram ettikleriniz tarifini isteyeçektir tafsiye ederim denemekte fayda var deneyen arkadaşlar takip edersiniz sevinirim yorumlarınızıda bekliyorum
Malzemeler
2 paket petibör büsküvü
1 su bardağı süt
1 su bardağı fındık
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı kakou
Yapılışı
Öncelikle marğarini eritelim cukur bi kaba büsküvüleri bırakıp üzerine yağımızı döküp elimizle ufaltalım cok un haline getirilmemeli az parçalı kalmalı kesince büsküvüler gözüksün sonra kakou süt rondodan gecirilmiş fındıklar eklenip karıştırılır ve tezgaha poşet serilip içine konulur ve poşetle düzleştirilip uzatılır ve poşete sarılıp buzlukta 1.2 saat dinlendirilip dilimlenip servis tabağına alınır ve servise sunulur tatlımız hazır
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder